Praktijk & Therapeut

Praktijk

De praktijk is gevestigd in gezondheidscentrum Anton Jurgenshuis aan de Schadewijkstraat 6 op de eerste verdieping. Het Anton Jurgenshuis is een belangrijk centrum voor gezondheid en welzijn in Oss en omgeving. U vindt er een groot aantal experts onder één dak.

Praktijk Haptonomie Maasland, Anton Jurgenshuis Oss

Therapeut

Ik (Marcel van Gogh) ben oorspronkelijk opgeleid tot wetenschappelijk onderzoeker en heb daarna veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Sinds 2006 ben ik mij meer en meer gaan richten op het ontwikkelen van mensen, als therapeut (haptotherapeut, haptonoom), coach en docent.

Haptonomie Maasland, Regio Oss en Den Bosch, Haptotherapeut, Coach

In 2010 heb ik de 4-jarige opleiding tot haptotherapeut afgerond aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie. Ik heb nascholingen gedaan op gebied van medische basiskennis en begeleiding van groepen. In 2015 heb ik de opleiding (Ba) Psychologie aan de KU Leuven afgerond.
Ik heb 9 jaar in het onderwijs gewerkt als hoofddocent aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ook als docent probeer ik studenten zo te benaderen dat zij niet alleen kennis en inzicht vergaren, maar zich vooral ook als evenwichtig mens ontwikkelen.
Ten slotte ben ik lid van de Wetenschappelijke Raad voor de Haptonomie en Haptotherapie van de Vereniging van Haptotherapeuten.

AGB-Codes

De haptotherapiepraktijk en haptotherapeut zijn ingeschreven in het AGB-register.

AGB-code (zorgverlener): 90-043917
AGB-code (praktijk): 90(0)52649